Vi har internet

hannaGod kväll!

Vet ni vad, vi har internet i lägenheten! Hurra!! Igår så ordnade det sig äntligen och kan ni tänka er vilken lycka detta är för oss och framförallt mig att det fungerar. Jag som är så beroende av internet för att kunna sköta mitt har varit otroligt begränsad de senaste veckorna så att inte längre behöva ta sig till ett fik eller liknande för lite internet känns väääldigt skönt! Och ännu skönare att jag kan skriva här till dig lite oftare igen! 🙂

Just nu väntar jag in Viktor som ska komma hem om en stund från bortamatch. Sov första natten själv i lägenheten här inatt då han stack redan igår morse och det var inga problem! Tog dock lång tid för mig att somna men det gör det nästan alltid när jag inte sover bredvid honom, låg och vred på mig ett bra tag innan jag kom till ro men till slut så.

Annars har jag haft en ganska så lugn dag idag. Har spånat på lite nya recept som jag ska prova framöver och varit och blivit medlem på ett gym här i närheten som både var stort och fräscht och som dessutom ligger på gångavstånd härifrån så det är helt perfekt! Ska bli skönt att komma igång med träningen igen efter både semester och flytten.

Nu ska jag göra lite fint här hemma och duka fram lite gott tills Viktor kommer hem,

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *