Skottland,  Vardag

Vår lediga måndag

DSC_8105 DSC_8106 DSC_8107 DSC_8108 I förrgår var vi och åt brunch med Perry och Alexa. Egentligen skulle det varit två till men de blev sjuka så de blev vi fyra. Vi provade på ett amerikanskt ställe som var helt ok. Det blev faktiskt inte några pannkakor för min del. Jag var helt plötsligt inte så sugen på det när vi väl kom dit utan blev mer sugen på en stor skål yoghurt med granola och färska bär istället. De andra mumsade dock i sig pannkakor, omeletter och annat gott.

Efteråt följde vi med dem till Costco för att handla och wow vilket ställe! Jag kände inte till detta ställe sen tidigare men det är ett gigantiskt varuhus där det mesta finns inom livsmedel, elektronik, skönhet, alkohol m.m. till något lägre priser. Vi ska definitivt bli medlemmar nu som man måste vara för att få komma in och handla där.

Sen fick jag spendera ett par timmar inne på Apple för att få hjälp med min mobil som krångla. Den vägrade starta så jag trodde jag skulle behöva köpa en ny men efter att en tekniker hjälpt mig att rensa den blev den helt som ny igen och snabbare än den varit på väldigt lång tid. Jätteskönt, trodde inte den skulle gå att rädda överhuvudtaget.

Nu ska jag ha en eftermiddag med bakning. Idag blir det något med lite pepparkakssmak i :))

Kramar

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »