Vår jul & nyår
Vardag

Vår jul & nyår

Hej på er och god fortsättning <3

Vilken mysig julledighet vi haft. Det enda som saknades var lite snö annars var allt bara så mysigt! Känns så stort att vi är inne i år 2020 nu. Det var ju inte längesedan vi firade in år 2010…? Det betyder att jag och Viktor varit ett par i snart 11 år.. Herregud vad tiden går!!

Här ovan ser ni lite blandade bilder från vår jul och nyår. Julafton började vi i ”vår” lilla bys kyrka och det har jag längtat efter i många år att göra, att starta julafton i kyrkan med lite sång och julspel. Tror vi kommer göra det fler gånger för det var ett jättefint sätt att starta julaftonen på. Därefter kom Viktors föräldrar, syster, farmor samt morbror med sambo hem till oss. Och tänka sig, sen kom tomten på besök också! Magiskt att se Wilmas reaktion och hon var betydligt modigare än vad jag hade föreställt mig. Trodde att hon kanske skulle tycka tomten var lite läskig men det var faktiskt inte så farligt. Bara i början men i slutet fick tomten till och med en kram, inte dåligt 🙂 En jättemysig julafton blev det och på juldagen åkte vi upp till stugan och firade jul med mina föräldrar.

Nyårsafton firade vi sedan hemma lugnt och skönt med en god trerättersmiddag. Toast skagen till förrätt, moules frites till varmrätt och lakrits crème brulée till efterrätt. Så gott!

Nu känner jag mig laddad och så förväntansfull inför ett nytt år. 2020 känns lite speciellt av någon anledning. Kanske för att vi går in i ett nytt decennium? Jag hoppas dock att du vill fortsätta följa mig här inne även under detta år! Vill samtidigt också passa på att tacka för att ni låter mig inspirera er med mina recept och bilder. Utan er är det inte lika roligt att skriva här så fortsätt gärna dela med er när ni bakat något härifrån. Det gör mig så glad ska ni veta <3

Och till sist önskar jag er en fantastiskt start på detta året! Stor kram <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »