Skottland,  Vardag

Lördag med hemmamatch & fransk restaurang

P1030471 P1030469 P1030479

Den där blixten var inte snäll mot oss. Vi ser likbleka ut..P1030483 P1030487

Hej sköna söndag!

Idag är det en typisk söndag här med lite bakning och träning. Viktor är iväg på någon grej med laget man ska nog komma hem om en stund och då ska vi iväg och storhandla lite.

Igår hade vi en skön lördag där jag vaknade upp till att Viktor hade dukat fram frukost till oss båda. Både smoothie, äggmacka och te väntade på mig när jag klev upp. En bättre start på dagen hade jag knappast kunnat få! Vädret var både grått och mulet och på eftermiddagen väntade match för Viktor så vi spenderade hela förmiddagen i sängen och tittade på Modern Family som vi bara älskar! Vilken serie det är, så himla roligt!! Vi såg de första säsongerna för några år sedan men slutade titta av någon anledning så nu har vi massor att se och ta igen.

Sen var det som sagt dags för hemmamatch som slutade med en härlig 2-0 vinst för Hearts och efter det gick vi ut och åt med Perry och Alexa precis som vi nästan alltid gör efter varje hemmamatch. Har blivit lite utav en tradition för oss. Igår gick vi till en fransk restaurang och åt musslor till förrätt, en köttbit till varmrätt och en sticky toffee pudding till efterrätt. Supergott. En härlig lördag! 🙂

Ha en fortsatt riktigt skön söndag ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »