Julen utstädad
Skottland,  Vardag

Julen utstädad

DSC_8863

Hej på er denna torsdag!

Hoppas din dag är till det bästa idag. Jag har en riktig slappdag idag, vilar upp mig inför kommande hemtenta som jag får utskickad imorgon och när den är skriven kan jag förhoppningsvis bocka av ytterligare en kurs.

Nu är julen också utstädad här hemma och det känns så SKÖNT! Det är konstigt det där hur man kan tröttna på saker ting som man för bara en månad sedan inte trodde att man någonsin skulle kunna tröttna på. Jag är ju tokig i julen och när julgrejerna åker fram lagom till första advent frågar jag alltid mig själv varför man inte har det framme till våren kommer? Det är ju så fint och skapar en sådan mysig känsla. Men så passerar man nyår och helt plötsligt känns det där pyntet lika mysigt som man bara tyckte för en vecka sedan. Då vill jag bara få ut allt och känner mig rätt mätt på allt som har med jul att göra. Konstigt det där hur det kan ändras så snabbt men det är väl för att det är en speciell tid på året som är mysig just under den tiden, sen räcker det för den gången. Nu ser jag fram emot att det blir ljusare och ljusare utomhus för varje dag och vi går mot våren istället 🙂

Nu ska jag sätta på mig träningskläder och ge mig ut på en långpromenad med Viktor. Vågar inte riktigt ta mig till gymmet själv ännu så jag mjukstartar träningen med långa promenader nu till en början.

Kramar ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »