Jag kan inte förstå det
Skottland,  Vardag

Jag kan inte förstå det

DSC_0103 DSC_0104       Hej på er där hemma!

Just nu sitter jag med en kaffe och skriver lite här medan jag väntar på att min första maskin tvätt ska bli klar. Idag är det en riktig städ, tvätt och packdag här hemma eftersom vi åker om ett par dagar. Det är så märkligt, jag kan verkligen inte förstå att detta är sista helgen innan sommarsemestern hur mycket jag än tänker på det.. Det går inte ihop i mitt huvud att det redan är dags!? Jag försöker få in semesterkänslan i kroppen men det är svårt. Tror det kommer kännas mer verkligt när vi sitter på planet och är på väg.

Den här veckan har det varit så mycket saker att fixa med. Mycket jobb och praktiskt men också massor med roliga saker. I torsdags var vi ute och åt med Perry och Alexa på en ny restaurang för oss, Wildfire. En liten sista middag innan vi åker på semester åt olika håll. Våra underbara vänner här, vad jag är tacksam över att ha lärt känna och ha dem här! Helt fantastiska är dem.

Igår hade jag och Alexa en dag inne i stan och sen shoppade jag och Viktor lite presenter till alla som vi ska fira i Sverige. Det kommer vara ett enda stort firande känns det som. Mamma fyller 50, mina föräldrar firar silverbröllop, pappa fyller år, Viktors syster Rebecca tar examen, Putte fyller år, vi firar 1-årig förlovningsdag.. Ja det är massor att fira helt enkelt och allt detta sker inom loppet av 1,5 vecka! Fullt upp med andra ord men det ska bli så roligt! Så mycket kul att se fram emot.

Nu måste jag återgå till alla tråkiga måsten. Hoppas ni har en riktigt fin lördag idag! ♥

Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »