Skottland, Vardag

Frisörbesök

DSC_0939

En bild från när vi var i Ravello på Amalfikusten. Dit åker jag mer än gärna igen, var bland de vackraste ställen jag någonsin sett!

Hej hej 1 februari!

Tänk att det är februari idag och vi har tagit oss förbi den för mig årets mest trista månad. Nu börjar man märka stor skillnad på ljuset, dagarna blir längre och våren känns inte så långt bort längre, Hade vi bott i Sverige hade jag fortfarande gärna haft lite snö även i februari men nu när vi bor här där vi inte får någon riktig vinter längtar jag mer bara efter våren och lite bättre väder. Vintervädret här är ju inte direkt någon höjdare!

Har suttit och pluggat lite nu på förmiddagen och ska snart äta lite lunch innan jag ska iväg till frisören. Ska till ett nytt ställe idag då jag inte var så nöjd förra gången så jag hoppas det blir bra idag! Kommer nog inte satsa på att bli så ljus som jag var på bilden utan fortsätta vara brunett ett tag till. Jag trivs så bra i den här guldbruna tonen jag haft senare tid så jag fortsätter på det. Ikväll är det hemmamatch igen men det är lite tveksamt om jag ska dit då jag har åkt på en förkylning och vill väl inte riktigt riskera att bli sämre genom att sitta utomhus i 2 timmar i kylan. Samtidigt är det en av årets bästa matcher så det är synd att missa den. Får se lite hur jag känner mig under dagen! 🙂

Nu blir det lunch!

Kram, vi hörs ♥

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »