En dag för mig själv

unnamed

Hej allihopa!

Har ni härlig lördag så här långt? Jag har spenderat hela dagen själv då Viktor varit och är iväg på bortamatch. Kanske kan låta rätt så tråkigt och det har det varit till en viss del men också rätt så skönt om jag ska vara ärlig. Ibland kan det vara skönt att bara få vara lite själv och göra lite som man känner för. Däremot är jag riktigt sällskapssjuk av mig och tycker det blir så tråkigt efter några timmar själv vilket jag också tycker att det börjar bli nu men som tur är kommer han hem om bara ett par timmar så jag behöver inte spendera kvällen ensam också.

Just nu sitter jag och väntar på att min kaka skall gräddas klart i ugnen. Har spenderat dagen med en massa bakning och lite träning på gymmet. Vi har haft jättehärligt väder här idag också så jag har kunnat äta både frukost och lunch ute på balkongen. Hur underbart som helst. Jag försöker maxa varje minut utomhus som solen skiner då man vet att det kommer bli höstrusk här inom kort.

Nu ska jag kika lite på nätet och se vad vi ska beställa hem för mat till ikväll. Det hör lite till att det blir take-away eller hemkörning när det varit matchdag för Viktor. Tror det bli thaimat ikväll 🙂

Kram på er & ha en härlig lördag kväll!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *