Skottland,  Vardag

1a april, ska jag vara rädd?

P1040088Hej på er!

Va härligt att vakna upp imorse och veta om att det är lördag trots ganska så gråtrist väder. Igår däremot sken solen hela eftermiddagen och det var riktigt varmt i solen. När vi var inne i stan en sväng för att fixa några ärenden stötte vi på en och annan som gick runt i t-shirt och shorts (!?). De är helt otroliga här med att inte klä sig varmt över huvudtaget. På vintern när det var minusgrader kunde man stöta på människor som gick runt utan jacka eller som var ute och joggade i t-shirt och shorts medan man själv gick runt och huttrade i sin vinterjacka haha.

Jag har haft en lugn och skön förmiddag här men nu snart ska jag ta mig till gymmet för första gången på ett par veckor. Jag har haft problem med min ena stortå som jag slet av nageln från i somras och nu när den börjat växa ut har jag fått nageltrång. Nu verkar det däremot vara lite bättre och jag kan få på mig mina joggingskor igen. Skönt! Har känt mig så isolerad när jag inte kunnat röra på mig som velat.

Har ni förresten råkat ut för något aprilskämt hittills idag? Jag brukar inte vara den som snålar på aprilskämt den här dagen så Viktor sa det att han ska hålla sig hemifrån idag så han inte råkar ut för något hehe. Kanske blir tvärtom, att jag råkar ut för något istället. Vi får se 😉

Ha en fortsatt fin lördag så hörs vi!

Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »