Vad har hänt sedan sist?

Hej på er!

Jag tänkte att det kanske äntligen är dags att skriva lite och berätta om mitt senaste 1,5 år där det inte var så mycket uppdateringar här inne. Ni är många som tidigare följde mig näst intill dagligen när vi bodde i Edinburgh och helt plötsligt blev uppdateringarna färre och färre så jag känner en liten skyldighet att skriva och berätta för er. Sanningen är den att det var helt enkelt tiden som inte räckte till längre. I början av förra året när jag slutade uppdatera er valde vi att flytta hem till Sverige då vi väntade vårt första barn och kände att det var skönt att få komma hem till tryggheten som vi har i Sverige med familj och vänner. Efter många turer fram och tillbaka skrev Viktor på för Landskrona och vi flyttade till Lund. Kort därefter föddes vår efterlängtade lilla dotter Wilma. Det största och mest magiska vi varit med om i livet.

Jag och Viktor är dock inte direkt kända för att ta det lugnt här i livet så 7 veckor efter att Wilma fötts gifte vi oss. En dag som blev bättre än vi någonsin kunnat drömma om. Vädret var på topp, alla våra nära och kära var där och vi fick uppleva en kärleksfest utan dess like. Helt otroligt!

Fotograf: Emmelifoto

Sedan väntade en magisk sommar som nyblivna föräldrar och nygifta. Sommaren 2018 var ju också den bästa vädermässigt någonsin i mitt liv tror jag så det blev en sommar vi sent kommer glömma.

Sedan kom hösten och vintern och jag valde att slutföra mina studier. I januari i år köpte vi också vårt lilla hus här i Barsebäck. Ett parhus som vi trivs så himla bra i. Efter att ha bott utomlands i fem år och hyrt olika lägenheter, ibland möblerat känns det så skönt och efterlängtat att äntligen kunna inreda och fixa på sitt egna vis. Detta har också gjort att ett litet inredningsintresse väckts till liv i mig så det kanske kommer dyka upp lite inlägg här framöver som har med inredning att göra också.

Och nu sitter jag här i vårt hus med en liten 1,5 åring, har tagit examen och kan titulera mig som ekonom medan Viktor numera spelar i Kalmar FF. Senaste 1,5 året har varit minst sagt hektiskt men också alldeles, alldeles underbart. Nu är jag dock glad över att ha betydligt mer tid till bakningen igen och att få dela med mig av nya recept till er!

1 tanke på “Vad har hänt sedan sist?”

Lämna en kommentar

Translate »