Tårtor

Födelsedagsfirande

DSC_5334 DSC_5339

Vacker liljekonvaljbukett som mamma bl.a. fick idag. Liljekonvaljer är så vackra tycker jag och en av mina favoritblommorDSC_5341 DSC_5343

Hej hej!

Oj va jag är mätt just nu, och då har jag inte ens ätit någon middag ännu! Har precis tagit en födelsedagsfika med min familj då min mamma fyller år idag så vi har precis ätit en morotstårta från Gateau! Himla god var den. Hann tyvärr inte baka någon tårta idag då så de fick bli att vi köpte en istället.

Vi kom över hit till Malmö igår kväll så imorse väckte vi mamma med frukost på sängen och lite “skönsång”. Tror de lät allt annat än vackert men de är väl tanken som räknas 😉 Därefter har jag varit hos min frisör och blivit sommarfin i håret och nu snart ska jag och Viktor åka iväg till några vänner och äta middag. Härlig första dag på semestern och de känns nästan lite konstigt att jag inte pluggat något idag. Man är så inställd på att göra de. Antar att de tar ett par dagar innan man ställer om och varvar ner lite. Tror de blir mycket lättare nu när vi åker upp till stugan imorgon!

Trevlig måndagkväll på er!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »