Skottland,  Sverige,  Vardag

Overklig helg

P1040100 P1040109

Hej på er,

Det har varit en väldigt konstig känsla att vakna upp denna helg. Allt det hemska som hänt i Stockholm har gjort mig så tom och full av sorg. Att det hänt i vårt egna hemland känns extra mycket och tårarna har funnits nära till hands många gånger när jag tänkt och tänker på de drabbade och dess anhöriga. Alla är inte lika lyckligt lottade som jag är som både har släkt och vänner i Stockholm som klarat sig oskadda.

Allt har känts på något sätt så betydelselöst den här helgen. Det har varit svårt att fortsätta leva precis som vanligt med olika aktiviteter utan att tänkt på allt det hemska hemma i Sverige. Vi har följt nyhetsuppdateringarna intensivt samtidigt som man nånstans måste försöka fortsätta leva sitt liv och inte låta sig slås ner av det hemska. Men för mig att sätta sig ner och skriva om vår helg har känts så meningslöst, ointressant och betydelselöst vilket också är varför jag inte skrev någonting igår.

Men nu känner jag nånstans att man måste som sagt försöka fortsätta sitt liv som innan och nu känner jag mig lite mer redo att skriva några rader om vår helg. Gårdagen var så fin med 17 grader och sol hela dagen så jag kunde för första gången det här året skippa vinterjackan och ta fram vårjackan. Helt underbart. Det var hemmamatch under dagen och på kvällen gick vi in till stan och åt med Perry, Alexa och en vän till dem.

Idag startade jag och Viktor med en mysfrukost med lite färskpressad apelsinjuice, smoothie, färska croissanter och lite kaffe. Resten av dagen nu kommer bli lugn och om ett par timmar tänkte vi gå och se Skönheten och odjuret på bio. Har hört mycket gott om den så jag tror den kan vara riktigt bra 🙂

Hoppas ni har en så skön söndag ni bara kan, var rädda om er!

Kram från mig 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »