Stugan

Magiska vinterdagar

DSC_9065 DSC_9075DSC_9056DSC_9093DSC_9086

Hej på er 

Hoppas ni mår bra och har en bra helg så här långt. Jag och Viktor är nu på väg till Malmö efter några dagar uppe i stugan. Vi åkte upp till stugan i tisdags när jag började känna mig något bättre och har sedan varit där tills idag. Nu är vi på väg hem till Viktors föräldrar och imorgon flyger vi tillbaka till Edinburgh igen.

Vi har haft några magiska vinterdagar uppe i stugan. Vi lyckades verkligen pricka in perfekt när snön skulle komma men hjälp vad kallt vi har haft också! Som mest visade temperaturen -15 och då var det riktigt kallt. Igår morse hade vi en helt magisk morgon när solen gick upp och gav ett så fint ljus över snön och sjön. Jag bara satt och tittade ut och njöt av varenda minut. Kunde inte bli ett bättre ställe för mig att vara på och försöka bli helt bra på igen. Igår kom även mina föräldrar upp så vi fick en mysig kväll tillsammans innan vi skulle åka idag.

Jag blir sakta men säkert bättre och bättre hela tiden tycker jag. Balansen är mycket bättre och jag blir inte lika yr längre när jag går. Det är endast när jag rör huvudet snabbt åt olika håll som jag känner av det men annars har det släppt väldigt mycket. Energin är dock långt ifrån tillbaka och synen på ena ögat trilskas lite med mig fortfarande men jag får bara ha lite tålamod så kommer jag nog vara helt mig själv igen om inte allt för lång tid 🙂 Jag är bara så otroligt glad att vi lyckades få den här veckan hemma i Sverige. Jag fick verkligen kämpa för att klara av att ta mig hit men det gick och vilken himla tur. Viktor är ju så sällan ledig i en vecka i sträck, bara på vintern och sommaren så det kändes så himla trist om vi inte kommit iväg men till slut så gjorde vi det. Ikväll ska vi som sagt ha en kväll med Viktors familj och imorgon bär det av tillbaka till Edinburgh och vardagen igen och jag ska fokusera på att bli helt frisk och avsluta mina kurser för denna termin. Längtar tills jag är tillbaka med energin med att baka igen och kunna få igång bloggen som vanligt igen men jag ska försöka att inte stressa mig själv allt för mycket. Jag har lärt mig efter det här att det lönar sig inte att stressa ihjäl sig. Hälsan är trots allt alltid det viktigaste.

Stor kram & tack för ni överseende med min dåliga uppdatering här inne just nu ♥ Jag längtar tills det blir som vanligt igen!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »