Framme

P1000559 P1000560 P1000561

God kväll från Budapest!

Tidigt imorse flög vi hit och nu ligger vi i sängen efter en lååång men jättebra första dag! Vi är här på en weekend och jag är så glad över att äntligen vara här. Har länge velat åka hit då jag har hört så mycket gott om staden och att det ska vara en av Europas vackraste städer.

Dagen har gått i ett. Vi landade redan strax efter 10 på förmiddagen, tog oss till hotellet för att lämna bagaget och sedan snabbt ut för att hitta något bra lunchställe. Vi var så hungriga efter att knappt hunnit få i oss någon frukost så vi tog nästan första bästa och vilken jackpott vi fick! Vi hittade ett ställe med typisk ungersk stil och mat och med fantastiska servitörer så det slutade med att vi åt en 3-rätters till lunch. Varmrätten vi åt ser ni på bilderna och det var magiskt gott! Ett fat med olika sorters kött och lite annat.

Efter lunchen mötte vi upp en kvinna som guidade oss genom hela staden i hela 4 timmar. Var verkligen jättebra då vi fick se det som man inte ska missa när man är här och fick lite tips på restauranger m.m. Däremot har det varit jättekallt här idag så efter 4 timmar var vi så frusna att vi var tvungna att ta oss till hotellet och värma oss.

Nu ska vi sova så vi är pigga till imorgon då vi ska ta oss till ett av de berömda badställena här i Budapest för lite bad och behandlingar, ska bli underbart! 🙂

Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *