Mitt favorit julgodis

IMG_3662

Julgodis fatet senaste julafton

Hej!!

Nu har jag precis haft en slutexamination i en kurs och kan äntligen bocka av den på listan också. Alltid lika skön känsla och det har varit en ganska krävande kurs så det ska bli skönt att slippa den nu.

Jag satt en liten stund igår och kikade lite på vad jag är sugen på att baka till julen. Jag skrev en lista som slutade med 30 olika saker och insåg att det är nog lite att ta i så jag ska försöka att halvera den åtminstone! Men det är någonting med julen som gör att det är så himla roligt att baka speciellt när det är snö utanför och julmusiken är på högsta volym. Det här med snö har jag visserligen inte fått se så mycket av de senaste åren men ett litet önsketänkande 😉 Och apropå snö, ni verkar ha fått snö på många delar i Sverige redan! Vilken skillnad, här har vi veckan haft den varmaste veckan på länge, härom dagen visade termometern 15 grader men idag har det gått ner till under 10 igen.

Jag frågade lite igår på min instagram (@hannasbageri) vilket som var favorit julgodiset och majoriteten svarade knäck! Precis vad jag också tycker. För mig är det ingen riktig jul om det inte finns någon knäck att äta och det är nog mycket barndomsminnen för mig. Fick varje jul en burk knäck som min farmor gjort så för mig är det de allra roligaste att stå och koka just knäck.

Ni får gärna dela med er av ert favorit julgodis också och om ni har något speciellt att tipsa mig om som jag inte får missa! Skriv gärna det här 🙂

Nu ska jag försöka få till lite fotografering. Ljuset är sisådär så vi får se om jag lyckas, hoppas!

Kram, ha en fortsatt bra torsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *